Nieuwe Leerling

Kennismaken en inschrijven? Daar nemen we de tijd voor!

Voor iedere ouder is het kiezen van een school voor hun zoon/dochter een grote en bijzondere stap. Het is spannend, het is nieuw en veelal onbekend. Wij vinden het daarom belangrijk om de eerste kennismaking met onze school zo goed en zo persoonlijk mogelijk te doen.

Voor de ouders is de volgende informatie van toepassing:
 1. U maakt een afspraak voor een ori├źnterend c.q. kennismakingsgesprek.
 2. De afspraak kunt u mondeling, telefonisch (0182-516675), via het contactformulier of per mail (directie.bijenkorf@degroeiling.nl) maken onder vermelding van uw naam en telefoonnummer zodat u ook terug gebeld kunt worden.
 3. In het gesprek worden allerlei aspecten over de school besproken, waarbij u ook uw vragen kunt stellen.
 4. U wordt rondgeleid door de school, waarbij u de werkwijze in de praktijk kunt zien en de sfeer kunt proeven. Deze rondleiding wordt verzorgd door twee leerlingen van groep 8. Indien de afspraak voor na schooltijd is gemaakt, dan wordt de rondleiding zonder leerlingen verzorgd.
 5. We starten met de rondleiding, waarna het gesprek plaatsvindt.
 6. Wanneer u besluit om uw zoon/dochter definitief bij ons op school te plaatsen, dan vult u het inschrijfformulier in en levert u dit op school in. Uw zoon/dochter wordt dan officieel ingeschreven bij ons op school. U ontvangt hiervan een bevestiging via de administratief medewerker van de school. 8 weken voordat uw kind vier jaar wordt krijgt u een uitnodiging in welke groep uw kind zit en informatie specifiek voor de kleutergroep.

De Bijenkorf

 • PLEZIER
 • DOELGERICHT
 • ERVAREN
 • BETROKKENHEID
 • VERANTWOORDELIJKHEID
meer informatie